BATMAN / MERKEZ - TOKİ Kazım Karabekir İlkokulu

1/A sınıfı sinema etkinliğinde

Haz

Sosyal medyayı etkin kullanmak ve okulumuzun faaliyetlerini daha geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla instagram hesabımız açıldı.Bizi takipte kalın:)

Haz

Okulumuz özel eğitim sınıfında eğitim hayatına devam eden öğrencilerimiz  mezun olmaya hazırlanıyor.Bu kapsamda öğretmenlerimiz tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilerimiz için mezuniyet pastası hazırlandı ve öğrencilerimiz mezuniyet cübbelerini giydi.Mezun olan öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik eder onlar için sabırla ve özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

İlimiz okullarında öğrenim gören öğrenciler arasında düzenlenen Trafikte Saygı ve Sabır temalı resim yarışmasında   okulumuz 1/ C sınıfı öğrencilerinden Eylül GÜNAY  birinci  olmuştur.Gösterdiği bu üstün başarıdan dolayı öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.