BATMAN / MERKEZ - TOKİ Kazım Karabekir İlkokulu

Haz

Öğle arası kaliteli vakit geçirmek adına  düzenlenen etkinlikler kapsamında,  dördüncüsınıf  öğretmenler zümresi tarafından  okul idaresi ve tüm öğretmenlerimizin katılımıyla  yemek etkinliği  düzenlendi .Hoş sohbet eşliğinde öğle yemeğini yiyen öğretmenlerimiz güzel vakit geçirdi.

Bu güzel yemek organizasyonu için dördüncü sınıf  öğretmenler zümresine  teşekkür ederiz.

Haz

Nisan ve Mayıs aylarında yapılan kazanım değerlendirmelerinde başarı gösteren öğrencilerimiz,okul idaremizce ödüllendirilerek yemeğe götürüldü. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Haz

Sene içerisinde öğrencilerimizin doğum günlerini unutmayarak onları mutlu eden rehberlik servisimiz, yaz tatili içerisinde doğan öğrencilerimizin doğum günlerini de unutmadı.Öğrencilerimizin bu özel günlerini unutmayarak onları mutlu eden duyarlı rehberlik servisi öğretmenlerimiz Aynur KAHRAMAN ve Büşra YILICAK  GÜÇ'e okulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Haz

3/D sınıfı öğretmenimiz Gülistan TARTAR, sınıf velileri ile okul dışında çay saati etkinliği düzenledi.Hoş sohbet eşliğinde güzel vakit geçiren öğretmenimiz ve velileri gün sonunda mutlu bir şekilde evlerine döndüler.Bu güzel etkinlik için öğretmenimize ve etkinliğe katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Haz

1/A Sınıfı öğretmenimiz Sevda ÇELİK, sınıf velileri ile birlikte kahvaltı etkinliği düzenledi.Güzel bir ortamda gerçekleşen kahvaltı  etkinliğinin  sonunda öğretmenimiz ve velilerimiz mutlu bir  şekilde ayrıldı.Bu güzel etkinlik için öğretmenimize ve etkinliğe katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen  "Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın" etkinliği kapsamında okulumuz 1/A sınıfı  öğretmen ve öğrencileri "Afacanlar İş Başında" adlı sinema filmini izlediler.Öğrencilerimiz içecek ve mısır eşliğinde sinema filmini izleyerek eğlenceli saatler yaşadılar.

Bu güzel etkinlik için öğretmenimize  teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzun kıymetlileri en özel öğrencilerimiz, öğretmenleri ve aileleri ile birlikte pikniğe gittiler.Piknik etkinliğinde, öğretmenleri nezaretinde uçurtma uçuran öğrencilerimiz unutulmaz bir gün yaşadılar.Bu güzel gün için öğretmenlerimize,velilerimize ve kıymetlilerimize çok teşekkür ederiz.

Haz

Öğle arası kaliteli vakit geçirmek adına  düzenlenen etkinlikler kapsamında,  üçüncü sınıf ve ingilizce öğretmenler zümresi tarafından  okul idaresi ve tüm öğretmenlerimizin katılımıyla  yemek etkinliği  düzenlendi .Hoş sohbet eşliğinde öğle yemeğini yiyen öğretmenlerimiz güzel vakit geçirdi.

Bu güzel yemek organizasyonu için üçüncü sınıf ve ingilizce  öğretmenler zümresine  teşekkür ederiz.

Haz

Bu seneyi şampiyon olarak tamamlayarak 2. Lige yükselen Batman Petrolspor'un başarılı futbolcusu Akın AKMAN okulumuzu ziyaret etti.  Geçtiğimiz günlerde düzenlenen yakan top ve futbol turnuvasında şampiyon olan sınıfların öğrencilerine madalya ve kupalarını takdim eden Akın AKMAN'a müdürümüz Ahmet ERTUĞRAL tarafından çiçek takdim edildi.

Öğrencilere unutamayacakları bir anı bırakan Akın AKMAN'a teşekkürlerimizi sunuyor, şampiyon takımlarımızı tebrik ediyoruz.

May

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen  "Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın" etkinliği kapsamında okulumuz 2/C sınıfı  öğretmen ve öğrencileri "Afacanlar İş Başında" adlı sinema filmini izlediler.Öğrencilerimiz içecek ve mısır eşliğinde sinema filmini izleyerek eğlenceli saatler yaşadılar.

Bu güzel etkinlik için öğretmenimize  teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 1.sınıflar arası yapılan futbol turnuvasında, 1/F  sınıfı şampiyon olmuştur. Başta 1/F sınıfı öğrencileri ve öğretmeni olmak üzere, 1.sınıf zümre öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuz 2.sınıflar arası yapılan futbol turnuvasında, 2/D  sınıfı şampiyon olmuştur. Başta 2/D sınıfı öğrencileri ve öğretmeni olmak üzere, 2.sınıf zümre öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuz 4/B sınıfı öğretmeni Enver DENİZHAN, öğrencileri  ile birlikte  piknik etkinliği düzenledi.Gün boyu gönüllerince vakit geçiren öğrenciler,  unutulmaz bir anı yaşadılar.Bu güzel etkinlik için öğretmenimize teşekkür ederiz.

May

Okulun kapanmasına sayılı günler kala okul önündeki alana  kurulan oyun parkında çocuklarımız unutulmaz bir gün yaşadı.Katkı sağlayan herkese okulumuz ve minik öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 1 /D sınıfı öğretmeni Gülsüm GÜRSOY, öğrencileri ve velileri ile birlikte  piknik etkinliği düzenledi.Gün boyu gönüllerince vakit geçiren öğrenciler,  unutulmaz bir anı yaşadılar.Bu güzel etkinlik için öğretmenimize teşekkür ederiz.