BATMAN / MERKEZ - TOKİ Kazım Karabekir İlkokulu

May

Batman Yaşam Hastanesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlemiş oldukları " Sağlıklı Çocuklar,Güçlü Yarınlar" konulu resim yarışmasında okulumuz 2/E sınıfı öğrencilerinden  Zeynep Naz ÇINAR birinci olmuştur.

Öğrencimizi,ailesini ve öğretmenimizi tebrik ederiz.Başarıları daimi olsun.

Nis

Batman İl  Milli Eğitim Müdürlüğünün organize etmiş olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı temalı resim yarışmasında ilkokul kategorisinde okulumuz 1/C sınıfı öğrencisi Eylül GÜNAY birinci olmuştur.Öğrencimize ödülü, valimiz Hulusi ŞAHİN tarafından takdim edilmiştir. Ayrıca minik yavrumuz okul idaresi tarafından da ödüllendirilmiştir.Öğrencimizi, öğretmenini ve yarışmaya katılım gösteren bütün öğrencilerimizi tebrik ederiz.

TÜRKÇE'NİN ÖZÜ DEYİMLER VE ATASÖZLERİ

Nis

Okulumuzun öğretmenleri ile birlikte ramazan öncesi tantuni etkinliği düzenledik.Bu etkinlikte emeği geçen idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 4/D Sınıfı Öğretmeni Nazlı ASLAN, öğrencilerini ve velilerini bir araya getirerek, ramazan öncesi güzel bir kaynaşma etkinliği düzenledi.Bu etkinliği düzenleyen öğretmenimize ve etkinliğe katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

4/E Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Ramazan öncesi kahvaltı etkinliği düzenledi.Etkinliği,  sınıf kumbaralarına attıkları paralar ile gerçekleştiren öğrencilerimiz unutulmaz bir gün geçirdi.

Kas

Okulumuz 4/B- 4/E  sınıf öğretmenleri ve öğrencileri ile rehber öğretmenlerimiz,  İlimizde bu yıl dördüncüsü düzenlenen Batman Kitap Fuarı'nı ziyaret etti.Öğrencilerimiz ziyaret esnasında biriktirdikleri harçlıkları ile kendilerine kitap satın alıp eğlenceli vakit geçirdi.

Unutmayalım!Kitap en iyi arkadaştır.

Kas

Okulumuz 2/D sınıfı öğrencilerinden Arya Deniz GÜRSOY, Batman il  genelinde düzenlenen satranç turnuvasında  kendi yaş kategorisinde üçüncü olmuştur.Kıymetli öğrencimizi ve ailesini gösterdiği bu üstün başarıdan dolayı  tebrik eder , başarılarının devamını dileriz.

Ekm

4/E Sınıf Öğretmeni Havva COŞGUN'un ortağı olduğu Meslekler Atölyesi eTwinning Projesinde  Azerbaycan ve Türkiye'den toplam 19 ortak yer alıyor.Bu proje ile ;

Küçük yaşlar öğrencilerin kendilerini, yeteneklerini, ilgi alanlarını keşfetmeleri için çok önemlidir. Öğrenciler büyüyünce seçmek istedikleri meslekleri, erken çocukluk döneminde karar vermeye başlarlar. Öğrencilerimizin meslek seçebilmesi için önce meslekleri tanımaları gerekir. Projemizde öğrencilerimiz çeşitli aktivitelerle kendilerini ve meslekleri tanıyacaklar, hangi mesleği seçmek istediklerine karar vereceklerdir. Toplumdaki her mesleğin önemini ve mesleklerin farklılıklarını kavrayacaklardır.

Çocuk Oyunu(Kide Game) eTwinning Projesi European Quality Label

Gelenekten Geleceğe eTwinning Projesi European Quality Label

Ekm

4/E Sınıfı öğretmeni Havva ÇOŞGUN ve öğrencileri tarafından, Sosyal Bilgiler dersi müfredatında bulunan "Kültürel Öğelerimiz" konusu  kapsamında sergi açıldı.

Geçmişten gelen geleneklerimizi hatırlatmaya yönelik bu sergi için öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.